Törzsvásárlói kártya

Ne fusson el a lehetőség elől!
 
A Söjtöry Sport közösségéhez való hűségének elismeréseként megajándékozzuk egy törzsvásárlói kártyával, mely üzletünk logójával nyomott, sorszámozott plasztikkártya.
 
Vásárlóink nagy része szereti a minőséget, a szakértelmet, ezért szeret visszatérni hozzánk. A Söjtöry Sport – a mozgás világa - a belénk vetett bizalmat és a felénk irányuló figyelmet törzsvásárlói programmal honorálja. 

„A Söjtöry Sport – a mozgás világa” törzsvásárlói kártyát azok kaphatnak, akik üzleteinkben, vagy web shopunkban egyszerre 25.000,- Ft értékben vásárolnak.
 
Vásárlásuk után kézbe adunk - web shopon keresztül történő vásárlás esetén, postai úton küldünk - egy sorszámozott kártyát, amire a vásárló gyűjtheti a nálunk vásárlásra fordított összegeket, majd ennek nagyságától függően kedvezményeket érvényesíthet további vásárlásaikor.
 
Törzsvásárlói klubunk tagjaként szeretnénk tájékoztatni Önt a kizárólag törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről.  
 
„A Söjtöry Sport – A mozgás világa” - törzsvásárlói programjának szabályzata
 1. Törzsvásárlói kártyát azok kaphatnak, akik üzleteinkben, vagy a web shopban egy összegben 25.000,- Ft értékben vásárolnak. 
 2. A törzsvásárlói kártya az első vásárlást követően 10 % kedvezményt jelent minden vásárlás összegéből. 400.000,- Ft összeghatár felett, a kedvezmény mértéke 12 %-ra emelkedik. Ez kizárólag a vásárlások összegétől függ, azok számától nem. Vásárlási limitjét miután elérte, 24 óra elteltével tudja érvényesíteni törzsvásárlói kedvezményét. 
 3. A törzsvásárlói kártya kedvezménye érvényesíthető a Söjtöry Sport Kft. mindkét üzletében a szolgáltatásokra és a vásárlásokra egyaránt, évszaktól függetlenül. 
 4. Különleges kedvezmény - KIZÁRÓLAG A Söjtöry Sport Kft. FŐ téri üzletében!Minden vásárlónk, aki a kiválasztott és megvásárolni kívánt cipőt egy, az előre megbeszélt útvonalon kipróbál, jelzőmezben, amely „próbakör” felirattal van ellátva, és teljesíti a kitűzött távot, TOVÁBBI 3 % kedvezményben részesül. Ez a kedvezmény kizárólag cipővásárláshoz vehető igénybe, és nem adódik hozzá a törzsvásárlói kártya 10%-os kedvezményéhez, de beleszámít a vásárlás teljes összegébe.
 5.  A törzsvásárlói kártya kedvezményének korlátozása:   
  • Akciós termék/ek vásárlása esetén nem érvényesíthető a kedvezmény.
  • Leértékelt termék/ek vásárlása esetén nem érvényesíthető a kedvezmény.
  • A Söjtöry Sport Kft termékeiből és szolgáltatásaiból összeállított „CSOMAGOK” esetén a vásárlás összege jóváírásra kerül a törzsvásárlói kártyán, de a törzsvásárlói kedvezmény az adott csomag vásárlásakor nem érvényesíthető.
  • A Söjtöry Sport Kft bármely más fórumon, oldalon megjelenő akciós ajánlatai esetén vásárláskor az összeg jóváírásra kerül a törzsvásárlói kártyán, de a kedvezmény nem érvényesíthető.    
 6. A törzsvásárlói kártyát minden vásárláskor be kell mutatni, web shopon történő vásárlás esetén fizetéskor meg kell adni a kártya számát. 
 7. Az elveszett kártya pótlásának díja 550,- Ft, amely az üzletben, személyes átvételkor fizetendő. 
 8. A Söjtöry Sport Kft. a megadott személyes adatokat kizárólag a törzsvevői rendszerhez használja, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között ki nem adja. Kérésre a megadott adatok részben vagy egészben törlésre kerülnek. 
 9. A Söjtöry Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy a kiadott kártyákat bármikor visszavonhassa, az aktuális szabályokon változtasson. Az érvényes szabályzat megtalálható a Söjtöry Sport Kft üzleteiben és a bolt.sojtorysport.hu/Torzsvasarloi_kartya.html oldalán. 
 10. A kártya átvételével a vásárló igazolja, hogy ismeri a Söjtöry Sport Kft. törzsvevői rendszer szabályzatát és annak minden pontját magára nézve elfogadja és tudomásul veszi.